Ahli hukum ti nagara Arab. Arab ahli hukum Online.


Lima Nagara Tanpa Pajeg Panghasilan


Dina kalolobaan instansi, prosés lengthy jeung mahal

Sababaraha sahiji anu pang populer nagara nu nawarkeun benefit finansial ngabogaan no pajeg panghasilan nu Bermuda, Monaco, Bahamas, Andorra jeung Uni Émirat Arab (UAE)Aya sababaraha nagara tanpa beungbeurat pajeg panghasilan, sarta loba ti antarana anu pohara pikaresepeun nagara dina nu hirup. Tapi, nyokot kauntungan tina hirup di hiji no-panghasilan-pajeg nagara teu jadi gampang salaku paking a koper jeung meuli pesawat tiket. pajeg panghasilan ngan ku pindah ka nagara sejen. Sadaya warga US, mandang mana maranéhanana milih pikeun reside, masih jum atan obligated pikeun file US.

pajeg panghasilan dina cara nu sarua lamun maranehna anu hirup di AS Nu ngan leutik iwal dina sababaraha instansi, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngaluarkeun jumlah kawates asing-earned panghasilan ti US perpajakan.

Ngan cara pikeun meunangkeun kaluar ti dina pajeg jempol nu IRS jeung ngarasakeun hirup bébas pajeg panghasilan nyaéta pikeun hiji individu pikeun renounce na US kewarganegaraan jeung jadi warga nagara atawa hukum nyicingan hiji nagara jeung no panghasilan pajeg.

Ayakeun tina eta dua syarat ieu biasana gampang pikeun minuhan.

Kahiji sakabeh, loba nagara teu nawarkeun wasa ka kawarganagaraan. Bréh, AS otoritas pajeg pencét teuas ku leungitna puluhan multimillionaires jeung billionaires anu geus dipilih pikeun ménta kawarganagaraan di pajeg leuwih friendly-nagara, geus dijieun eta beuki hésé jeung mahal pikeun renounce US kawarganagaraan. Renouncing US kawarganagaraan dipaké jadi salaku gampang salaku leumpang kana US embassy jeung signing dokumén attesting kanyataan jalma ieu renouncing na US kawarganagaraan. Contona, pikeun individu jeung patut net sacara leuwih ti dua juta dollar, pikeun renounce US kawarganagaraan, maranéhanana kudu mayar pajeg panghasilan dina sadaya gains ibukota sakabéh aset maranéhanana salaku lamun sakabeh aset dijual dina waktu renouncing maranéhanana kawarganagaraan. Masih, terus ngaronjatkeun laju AS warga milih ngalakonan persis nu nuduhkeun loba nu nganggap hal éta patut hiji-waktu expense. Hiji catetan jumlah jalma ninggalkeun maranéhanana US kawarganagaraan dina. Loba low-pajeg panghasilan atawa pajeg panghasilan-bébas nagara boga economies anu kalolobaan disetir ku minyak atawa jasa finansial. Aya sababaraha minyak nagara di Wétan Tengah anu boga panghasilan pajeg, jeung UAE anu dianggap salah sahiji nu paling narik, jeung rélatif stabil pamaréntah jeung ékonomi.

Tapi sakumaha dina, US imposes kaku expatriation pajeg

UAE geus thriving ékonomi jeung leuwih multikultural lingkungan ti mayoritas nagara di Wétan Tengah.

Ieu ditarjamahkeun kana alus teuing dining jeung hiburan pilihan. Aya ogé pohara alus fasilitas atikan sadia Pamaréntah korupsi masih patalina jeung masalah, tapi aturan hukum anu dituturkeun rélatif ogé.

Ngarasakeun manfaat tina teu ngabogaan pikeun mayar pajeg panghasilan di Bahama gumantung kana tempatna, teu dina sabenerna meunangkeun kawarganagaraan, nyieun eta salah sahiji gampang nagara nu pikeun ngakses hiji panghasilan pajeg-bébas hirup. Hiji individu bisa nyugemakeun karésidénan sarat ku mayar an Taunan Ijin Tinggal atawa ménta status nyicingan permanén ku kahadéan of purchasing real estate di Bahama. Salaku kapuloan Karibia indit, Bahama mangrupa salah sahiji kawilang kurang-leuwih mahal dina nu hirup.

Gemblengna, nagara geus alus infrastruktur jeung jasa.

Hiji wewengkon di mana ladenan nu dianggap hiji bit di handap tara wewengkon kedokteran. Loba US expatriates anu geus dipilih pikeun nyieun Bahama imah masih ngarambat deui ka US pikeun signifikan perawatan médis. Jeung Nassau, kawas loba wewengkon wisata, geus rada luhur rate kajahatan. Tapi, sakabéh Bahama pisan pikaresepeun tempat pikeun hirup. Bermuda nyaeta hiji komo leuwih menarik Karibia panghasilan pajeg-bébas tujuan ti Bahama tapi, eta oge loba leuwih mahal nagara dina nu hirup. Anak rélatif terasing lokasi ngajadikeun Bermuda salah sahiji nu paling mahal biaya hirup spot di dunya Kulon. Galon susu waragad antara pérak jeung sapuluh rebu lima belas komo modestly nice susun bisa ngajalankeun saluhur dollar, bulan atawa leuwih. Bermuda nyaeta loba nu leuwih maju batan kalolobaan kapuloan Karibia, jeung alus teuing jalan jeung angkutan umum. Jeung leuwih ti éta, ti anak kawentar pink keusik ka anak restoran upscale, Bermuda anu dianggap salah sahiji nu paling endah jeung pikaresepeun nagara di Karibia. Mayoritas US expatriates hirup di Bermuda aya padamelan di éksténsif sector finansial anu nyampak di nagara. Aya di Pyrénées gunung antara Perancis jeung Spanyol, Andorra anu nyanghareup tekenan ti Uni Éropa (EU) pikeun institute hiji pajeg panghasilan, tapi keur momen eta tetep panghasilan pajeg-bébas. Komo dina acara, hiji sistem pajeg panghasilan nyaéta nunda di tempat, eta bakal dipikaresep ngan hiji token dimaksudkeun pikeun nyugemakeun EU, jeung pisan low rate pajeg. Andorra urang gunung lokasi ngajadikeun eta pisan titik endah. Lian ti ski wisatawan, hirup di Andorra relatif tenang jeung easygoing. Andorra nyaéta renowned pikeun henteu ngan keur pajeg-bébas tapi ogé pikeun mahluk-nilai ditambahkeun pajeg (PPN)-free ogé, hiji kanyataan nu brings loba Éropa nyetir dina poé meuli rokok, inuman nu ngandung alkohol, apparel atawa elektronika.

Dina ngajaga jeung anak-pajeg dangong friendly, Andorra ieu nyatet pikeun ngabogaan salah sahiji paling well-dimekarkeun lepas pantai bank industri di dunya.

Jalur ka Andorra kawarganagaraan nyaéta salah sahiji lengthiest, jeung naturalization nyokot leuwih ti sapuluh taun.

Well-dipikawanoh salaku perennial pakansi tempat kaulinan pikeun ultra-luhur net-patut individu, Monaco geus lila dianggap salah sahiji anu pang geulis sarta desirable tempat pikeun hirup dina sakabeh Éropa. Perenahna di perancis Riviera, Monaco geus éksténsif, well-dimekarkeun marinas nu biasana dikawasaan ku pilihan yachts ti sakuliah dunya. Monaco nyaeta kota-nagara nu teu loba nu leuwih gede ti Vatikan. Hal ieu miboga salah sahiji nu panghandapna kajahatan ongkos nagara mana wae di dunya. Tapi, hiji aral nyaeta Monaco ogé salah sahiji anu pang mahal tempat di dunya hirup. Harga perumahan nu kasarna dua kali, atawa leuwih, nu ti mana waé nu sejenna di Éropa. Ngakses Monaco panghasilan pajeg-bébas lingkungan finansial anu gancang tapi teu murah. Hukum ijin tinggal bisa diala dina waktu kurang ti tilu bulan tapi merlukeun depositing kurang leuwih satengah juta dollar dina a Monaco bank.