Ahli hukum ti nagara Arab. Arab ahli hukum Online.


Requirements lisénsi of Dubai ahli Hukum


Di Uni Émirat Arab, hukum umum prinsip biasana teu diakuan

Saprak, Dubai pamaréntah geus ahli hukum diperlukeun pikeun jadi dilisensikeun ku eta dina raraga pikeun lawfully nyadiakeun ladenan hukum

Aya standar nu ketat nu hiji pengacara kudu papanggih guna jadi dilisensikeun ku Dubai pamaréntah. Ieu geographic wewengkon asalna anak hukum sipil system lolobana ti pangaruh perancis, Romawi, Islam jeung Mesir hukum.

Ieu sistem jauh beda ti nu ti Amérika Sarikat, nu ngagunakeun hukum precedents meungkeut handap pangadilan. Uni Émirat Arab ieu comprised tina dua dual pangadilan sistem: pangadilan sipil jeung Syariah pangadilan. Ieu pangadilan nutupan pisan aspék nu beda-beda hukum. Unggal Emirat geus misah pangadilan féderal Ahli hukum di Dubai utamana fokus dina pangwangunan kontrak jeung sengketa, énergi, sipat komérsial, keuangan jeung resolusi sengketa. Maranéhanana bisa berpungsi jadi praktisi solo, di partnerships atawa salaku bagian ti hiji sipil pausahaan. A pengacara di Dubai ieu digolongkeun salaku boh hiji ngajengkeun atawa hukum konsultan. Nu Hukum Féderal dina Pangaturan Profési merlukeun nu ngabela teu prakték kajaba manéhna kadaptar dina Departemen Kaadilan peran practicing ahli hukum lamun aya nu practicing dina pangadilan féderal. Upami teu kitu, lamun pengacara nu ka prakték hukum di nu séjén Émirat, manéhna kudu dilisensikeun ku Emiri Diwan. Dina raraga pikeun minuhan sarat ieu, nu ngajengkeun kudu nasional Uni Émirat Arab Sarikat. Sajaba ti, manéhna kudu jadi teu heubeul dua puluh taun atawa leuwih kolot. Sajaba ti, manéhna kudu dianggap boga kapasitas sipil full, kaasup karakter alus sarta reputasi jeung teu boga geus tipe nu mana wae nu disiplin atawa kriminal kalimah ngalibetkeun hiji breach of ngahargaan atawa kapercayaan. Pikeun ngabela, atikan sarat nu ngalamar nahan lisénsi a dina hukum, hukum Islam atawa kualifikasi sarua ti hiji universitas accredited atawa atikan leuwih luhur institute di nagara jeung réngsé diperlukeun periode latihan.

Dubai ahli hukum berpungsi dina sababaraha bentuk legal

Hiji perda anyar dimimitian dina ahli hukum diperlukeun pikeun ngadaptar jeung Departemen Urusan Hukum. Léngkah ieu perlu pikeun maranehna sabenerna jadi dilisensikeun pikeun nyadiakeun ladenan legal di luar pangadilan. Nu dokumén ngadaptar ngadegkeun informasi nu ngalamar kudu supply dina raraga pikeun acquire lisénsi nu. Ieu lembaga ogé tanggung jawab hukum blangkon firms. Sungut hukum oge kudu minuhan formalities ngadegkeun ku Departemen Pangwangunan Ékonomi. Lamun sungut hukum dumasar di Dubai Finansial Internasional Centre, sungut nu kudu acquire lisénsi komérsial ti lembaga ieu jeung jadi kadaptar ku Dubai Ladenan Finansial Otoritas salaku hiji Panyadia Ladenan Ancillary. Saterusna, Pupuhu pangadilan kudu approve ngadegna ieu. Lain Émirat Uni Émirat Arab geus beda lisénsi jeung sarat pangaturan pikeun ahli hukum pikeun minuhan guna jum atan prakték hukum di jurisdictions maranéhanana. Ahli hukum di daratan Dubai anu poko keur kawijaksanaan Pangawasa pangadilan. Ahli hukum anu disebutkeun mumpuni pikeun prakték hukum di nagara bisa jadi teu diperlukeun ku hiji individu Emirat ka beroperasi hiji kantor di nu Emirat dina raraga ngalaksanakeun hukum aya. Asing ahli hukum anu diijinkeun pikeun ngalaksanakeun hukum lokal. Tapi, ngan Dubai kawarganagaraan diijinkeun ka nembongan dina pangadilan. Ngan kadaptar ngabela nu diidinan ka muncul saméméh Federal Mahkamah Agung jeung nyokot bagian dina litigation. Bantahan: Sedengkeun unggal usaha geus dijieun pikeun mastikeun katepatan tina ieu publikasi, hal ieu teu dimaksudkeun pikeun nyadiakeun nasehat legal salaku individu kaayaan bakal béda jeung kudu dibahas jeung ahli jeung atawa pengacara.