Ahli hukum ti nagara Arab. Arab ahli hukum Online.


Pengacara - arab Nyebut - Jobs di Dubai, UAE ku SQ. Komputer Tanaga - Teluk Bakat


Calon katuhu kudu nyarita béntés arab jeung inggris

Pengacara - Arab diomongkeun x kalungguhan Urang boga kasempetan gede jeung hukum internasional gede sungutMaranéhanana keur néangan recruit an arab diomongkeun Pengacara dina kabéh specialties.

Calon katuhu bakal geus réngsé latihan jeung diakuan sungut di wewengkon jawa barat - ideally di INGGRIS atawa Amérika jeung geus nepi ka hiji university diakuan jeung lulus jeung gelar hukum.

Sahenteuna x taun pengacara mumpuni Dilatih di hiji diakuan sungut hukum Lulus dina Hukum ti well-dipikawanoh university Béntés dina basa arab jeung inggris Jalu atawa bikang Dilatih jeung diakuan sungut hukum di ideally Amérika atawa INGGRIS. Komputer Tanaga dibuka cabang di UAE dina nu urang disebut SQ. Leuwih taun ka tujuh suksés taun urang geus ukiran kaluar kuat jeung kredibel reputasi di UAE salaku recruiter hiji pilihan.

Urang nutupan sadaya tingkat senioritas jeung judul proyek

Urang digawé di partnership jeung jumlah badag multi-nasional jeung regional organisasi ogé leuwih leutik, butik pausahaan. Urang tujuan pikeun nyadiakeun tanaga dina agénsi budi dasar nu, dina turn, nyadiakeun anjeun sareng hiji pisan menarik jeung ongkos éféktif, nyeri sirah-bébas prosés. Teluk nyertakeun rupa-rupa nangtung pasar jeung di MENA wewengkon. Urang geus mirrored urang INGGRIS sukses ku ngawangun hiji -darajat, hirup-daur pinuh infrastruktur jeung strategi support. Urang boga tim ngalaman akun manajer anu kabeh oge versed di pasar husus nangtung. Kuring sorangan, geus leuwih tilu belas taun recruiting professional pangalaman, lima nu geus di UAE. Salaku agénsi, kuring niatna percaya SQ Teluk, jeung\'s tim dedicated jeung staf ngalaman, nu exceptionally well disimpen pikeun nyadiakeun lancar, sukses jeung ongkos-éféktif rekrutmen leyuran.

Urang geus exceptionally badag database kiwari calon, ti UAE Kawarganagaraan pikeun expats ayeuna néangan tantangan anyar di wewengkon.