Ahli hukum ti nagara Arab. Arab ahli hukum Online.


Patarosan Nanya Pengacara a - FindLaw


Lamun anjeun merlukeun pengacara a, éta penting pikeun nyewa pengacara pangalusna pikeun kaayaan anjeunSacara umum, ieu ngandung harti yén éta hiji pengacara nu prakték wewengkon di wewengkon nu sarua salaku hukum anjeun urusan jeung pengacara anjeun bisa mampuh. Eta sacara pangalusna pikeun panalungtikan ahli hukum anjeun keur tempo ngiring, jeung sakali anjeun tos narrowed widang, éta mantuan ka boga hiji rundingan awal jeung pasangan anjeun pilihan luhur. FindLaw Patarosan pikeun Ménta hiji Pengacara bagian nyadiakeun hidayah ngeunaan wawancara a pengacara saméméh ngiring manéhna atawa nya jeung kumaha pikeun panalungtikan disiplin catetan hiji pangacara. Anjeun oge bisa manggihan hade dipake tumbu ka nagara bar asosiasi, nu ngatur prakték hukum dina maranéhanana nagara. Keur hiji pengacara mawa loba tanggung jawab, jadi eta no reuwas nu nyokot loba gawé teuas pikeun jadi pengacara a. Unggal nagara ngabogaan syarat sorangan pikeun jadi pengacara a, tapi sababaraha commonality aya di antara sarikat. Dua kahiji léngkah pikeun jadi hiji pengacara nu earning a bachelor s degree (atawa sarimbag anak) jeung nyokot Hukum Pangakuan Sakola Test (LSAT). Aya sababaraha nagara nu boga atikan hukum alternatif ka sakola hukum, jadi éta penting pikeun mariksa hukum school sarat di nagara anjeun. Sanggeus lulus ti sakola hukum, anjeun kudu lulus nagara bar ujian.

Komo lamun hiji jalma geus kaliwat bar ujian dina hiji kaayaan, dina raraga latihan di nagara sejen, he atawa manéhna kudu nyokot jeung lulus bar ujian dina nu state ogé.

Bar ujian pisan rigorous test, nu kira-kira genep jam testing per poé ngaliwatan kursus - poé, gumantung kana kaayaan.

Test ngawengku nu langkung ti hiji patarosan pilihan jeung karangan aya dina rupa-rupa widang hukum dimaksudkeun pikeun nguji jalma pamahaman hukum jeung kapasitas pikeun logis pamikiran.

Sajaba sarat nu disebutkeun di luhur, jalma oge kudu lulus hiji karakter moral jeung test jasmani. Test ieu ngawengku nagara bar reviewing anjeun akademik ngalaksanakeun di sakola hukum, nu mana wae nu disiplin lampah ngalawan anjeun di kampus atawa sakola hukum, jeung nu mana wae nu sajarah kriminal. Unggal jalma oge kudu nyadiakeun boh pribadi jeung professional rujukan jeung sajarah karya. Sakali jalma junun pas sakabéh atikan jeung tés sarat, manéhna atawa manéhna kudu nyokot hiji sumpah pikeun uphold hukum nagara jeung AS Konstitusi.

Ahli hukum oge kudu nyokot bagian dina neraskeun atikan di order pikeun tetep nepi ka tanggal jeung hukum kiwari jeung tetep di ngadeg alus jeung nagara bar.

Éta penting pikeun wawancara nu pengacara anjeun hoyong pikeun nyewa pikeun mantuan anjeun jeung anjeun urusan hukum. Mindeng kali, ahli hukum bakal nyadiakeun bébas atawa low-cost rundingan mimiti. Anjeun bisa manggihan kaluar ku nelepon nu pangacara sacara kantor atawa néangan dina pangacara sacara website pikeun nempo lamun manéhna atawa manéhna nyadiakeun rundingan bébas. Rundingan ieu ngidinan anjeun pikeun méré sababaraha wincik kasus anjeun jeung nanya sababaraha pertanyaan dasar ngeunaan pangacara. Hiji rundingan mimiti bisa mantuan anjeun mutuskeun upami anjeun hoyong pikeun lumangsungna jeung anjeun urusan jeung pengacara a, jeung lamun tangtu pengacara nyaéta hiji katuhu pikeun anjeun. Salah sahiji hal kahiji anjeun bakal hayang nanya pengacara kira-na atawa nya waragad. Éta penting pikeun nyaho naon nu bakal jadi makéna pikeun jeung naon pilihan pamayaran pengacara nyadiakeun. Ieu téh hiji pertanyaan penting sabab bakal ngidinan anjeun pikeun nangtukeun upami anjeun bisa mampuh pengacara ladenan. Éta ogé mangrupakeun ide nu sae pikeun ménta pengacara kira-na atawa nya hukum karir. Eta sacara alus nyaho sabaraha taun pangacara geus latihan hukum, jeung tipe naon of kasus nu pangacara sacara umum handles. Ogé bakal mantuan ka nyaho saha pengacara sacara has klien Contona, lamun hiji pengacara biasana karya jeung usaha jeung anjeun geus hiji individu, pengacara bisa jadi hiji katuhu pikeun anjeun. Ahirna, eta bisa jadi mantuan nanya lamun pengacara nu geus digambarkeun kasus sarupa hormat, jeung naon nu hasil tina eta kasus éta.

Dasar wawancara a pengacara saméméh mutuskeun nu hiji nyewa pikeun kaperluan anjeun, saperti pentingna nanyakeun ngeunaan free mimiti consultations jeung lalaki rujukan ti klien katukang.

Tumbu ka nagara bar asosiasi, nu ngawula ka ngajamin jeung ngatur prakték hukum dina masing-masing nagara, jeung tambahan tumbu ka bar lokal asosiasi ogé. Katerangan nu tipena béda tina firms hukum saperti solo firms, firms leutik, jeung firms badag jeung saran pikeun kumaha milih katuhu sungut pikeun anjeun Kumaha pikeun ngalaksanakeun panalungtikan dina disiplin laku lampah attorneys, saperti naha pengacara di tanya dilanggar aturan étika, jeung tutumbu ka nu hade kantor unggal nagara bar association. Naon nu nanya attorneys saméméh anjeun asup kana hiji hubungan gawé, saperti sabaraha lila pangacara geus latihan hukum naon rupa kasus nu pangacara ilaharna handles jeung leuwih. Singket daptar jeung katerangan sarat professional pikeun jadi hiji pangacara, saperti sarat jajaka gelar parantosan of hukum school jeung petikan nagara bar ujian.