Ahli hukum ti nagara Arab. Arab ahli hukum Online.


Pamahaman Kapamilikan Harta Sanggeus Maot


Sedengkeun sacara umum tata estate bisa jadi prosés pajeulit jeung rupa-rupa faktor dianggap jeung kaputusan dilakukeun, waktu jeung waktu deui kuring manggihan yen eta sadaya ngan saukur bisul turun ka hiji pangbagi umum - kumaha sipat anu judulnaPamahaman anu owns naon nu hiji nyata konci pikeun nyiptakeun hiji alus estate rencana, sabab tanpa harta keur judulna saperti nu diharapkeun, komo nu paling canggih jeung well-ngira kaluar estate rencana bakal gagal miserably. Lamun hiji tata estate pangacara meets jeung klien anyar, salah sahiji patarosan kahiji pangacara nu miwarang 'Naon teu anjeun sorangan jeung kumaha eta judulna. Cara pangbasajanna ka ngarti eta ngarecah kumaha sipat anu judulna kana tilu konsep dasar: di handap Ieu mangrupakeun ngan tilu cara sipat bisa judulna, jeung can anjeun bisa jadi heran kumaha loba klien sacara tata estate attorneys karya jeung anu teu nyaho persis kumaha sakabéh sipat maranéhanana anu judulna.

Di handap ieu tinjauan ringkes unggal tipe kapamilikan harta: Budi kapamilikan harta ngan saukur ngandung harti yén éta téh milik ku hiji jalma dina nya atawa nya ngaran individual jeung tanpa transfer dina maot designation.

Conto nu kaasup akun bank jeung akun investasi dilaksanakeun di hiji individu sacara ngaran tanpa 'payable dina maot, 'mindahkeun kana maot, atawa 'aya dina trust pikeun' designation, atawa real estate nu judulna di hiji individu sacara ngaran dina 'fee basajan mutlak, hartina individual owns ratusan sipat dina nya atawa nya budi ngaran tanpa sésana keur dibikeun ka batur nu sejenna sanggeus individual sacara maot. Judul ku kontrak nujul ka hak milik nu boga waris ngaranna narima sipat sanggeus boga mati, kaasup oge akun bank atawa akun investasi nu geus a 'payable dina maot, 'transfer dina maot' atawa 'aya dina trust pikeun' waris ditunjuk asuransi hirup nu geus waris ditunjuk akun pangsiun, kaasup IRAs, (k)s jeung annuities nu boga waris ditunjuk hirup perkebunan nu boga remainderman ditunjuk transfer dina maot atawa waris amal nu boga waris ditunjuk jeung trusts nu boga waris ditunjuk. Sakali anjeun ngarti nu tilu rupa kapamilikan harta, anjeun kudu ngarti anu bakal inherit unggal tipe sipat sanggeus boga mati. Dina ieu rasa, sipat bisa ditempo dina dua cara: probate aset vs nonprivate aset Jadi dimana probate aset balik sanggeus boga mati. Ieu bakal gumantung kana naha boga, atawa teu boga, bakal kamari jeung perjanjian. Lamun geus boga bakal, mangka anu bakal inherit nu boga probate aset bakal ditangtukeun ku bakal the. Lamun nu boga teu boga bakal, mangka anu bakal inherit nu boga nonprivate aset bakal ditangtukeun ku intestacy hukum nagara mana nu boga cicing dina waktu maot ogé intestacy hukum séjén nu mana wae nu kaayaan dimana nu boga milik real estate. Ayeuna yén anjeun ngartos kana tilu rupa kapamilikan harta jeung beda antara probate jeung nonprivate aset, anjeun bisa ngarti naha éta téh jadi penting pikeun anjeun tata estate pangacara pikeun nyaho persis kumaha sakabéh harta anjeun judulna.

Tanpa hiji ieu penting sapotong informasi, anjeun tata estate jaksa teu bisa mantuan anjeun nyieun hiji real rencana nu bakal gawé jalan anjeun nyangka eta pikeun digawe.

Tanpa nyokot kana tinimbangan anu owns naon, anjeun bakal jadi kénca kalawan hiji estate rencana nu bakal bingung leuwih anjeun dipikacinta jeung kamungkinan tanah eta di pangadilan.

Jadi ulah anjeun tata estate pangacara ni mat jeung balik ngaliwatan unggal jeung unggal salah sahiji anjeun aset jeung nulis turun nu owns eta sarta, lamun lumaku, anu ditunjuk waris, sabab lamun teu ngalakukeun ieu saméméh pasamoan jeung pangacara anjeun, mangka manéhna atawa manéhna pasti bakal ngirim anjeun imah pikeun ngalakukeun hal eta.