Ahli hukum ti nagara Arab. Arab ahli hukum Online.


Nu Luhur lima Qualities of a Good Pengacara


Kuring mindeng ménta saran dina ngiring a pengacara

Dina kanyataan, kuring ningali ngeunaan dua belasan kasus klien kaluar dipercaya ahli hukum unggal taunBiasana, maranéhanana mangrupakeun nilai ti kulawarga hukum-rupa kasus rebu ratus juta kompléks komérsial sengketa. Kami dina posisi unik. I méakkeun mayoritas waktu mah ngajalankeun AL, litigation sungut konsultan, jeung kuring nyebarkeun naon anu dipikaresep nu paling loba maca litigation blog. Tapi, kuring mikir naon sih qualifies kuring nyieun gede referrals nyaéta dua puluh taun kuring geus méakkeun gawe bareng jeung luhur litigators boh salaku konsultan jeung minangka klien.

Dina waktu éta, kuring geus kungsi kasempetan pikeun nempo kumaha, ahli hukum atawa jadi ngalakukeun, jeung kuring geus diajar loba ngeunaan anu alus sarta anu rata.

Lamun batur telepon jeung nyebutkeun ka kuring, 'kuring kudu pengacara alus, kuring kudu nyaho loba leuwih ti éta. Dina kanyataan, kuring yakin yen kalolobaan urang teu nyaho naon 'a alus pangacara' hartina persis. Kaula teu komo yakin loba ahli hukum nyaho naon ngajadikeun hiji pengacara alus.

Ti luar industri, sanajan kitu, kuring mikir éta ampir teu mungkin pikeun ngabejaan ka anu alus.

'Alus' ampir sagemblengna dumasar kana kecap-of-sungut, jeung dunya-of-sungut biasana kapangaruhan ku sababaraha bentuk konfirmasi bias. Nyaeta, urang hayang nyarankeun hiji pengacara maranéhanana geus dipaké saméméh, saprak nyieun rekomendasi nu mantuan eta nguatkeun kaputusan, maranéhanana dijieun pikeun nyewa nu pengacara di tempat kahiji.

Nyaho yén batur téh Superlayer anu alus, keur AV dipeunteun alus teuing, komo ngabogaan akal Avow skor nyaeta plus.

Tapi, komo di antara ahli hukum pasamoan tilu patokan, kuring niténan rupa variasi dina bakat. Jadi, méré rujukan alus, kuring bener kudu ngarti boh anu alus pengacara jeung nyarankeun pengacara katuhu pikeun kaayaan. Reflecting dina dua puluh taun pangalaman, di dieu aya lima tret nu ngartikeun a pengacara alus keur kuring basa kuring keur nyieun rujukan: Badami bakat. Jauh leuwih penting ti batan nu mana wae nu séjén tret, badami skill bakal meunangkeun anjeun nu paling nilai ti hiji pengacara. Pengacara alus-negotiators neangan ninggalkeun kabéh pihak ngarasa kawas akal hasil ieu kahontal, tinimbang nyoba ngajalankeun leuwih oposisi. Ieu teu mean maranehna meunang anjeun kurang ti anjeun neangan.

Eta hartina anjeun meunangkeun adil hasil, sarta anjeun ngarasa alus ngeunaan anjeun hasil.

Eta hartina hasilna oge bisa dipake jeung ngabogaan daya tinggal. Alus ahli hukum ngatur ekspektasi dina dua sisi tina 'v jeung nu masters of selektif ngagunakeun ngungkit pikeun mantuan pituduh sengketa arah resolusi. Maranéhanana boga sumanget soldadu nu fed ku cleverly meunang ka hasil nu dipikahoyong. Maranéhanana ulin catur, teu checkers.

Lamun pengacara teu alus cih, sengketa cost leuwih, jeung hasil anu kurang nguntungkeun.

Nu jadi masalah nyaeta ieu skill pisan, pohara teuas pikeun evaluate kajaba anjeun geus katempo batur ngalaksanakeun badami.

Alus Kertas Bakat.

Alus ahli hukum' draft susuratan, ketak jeung briefs anu well-dipake jeung well-ditulis.

Typos anu non-existent, jeung maranehna ngajaga rasa sopan santun iwal mun sabenerna mantuan ka ngalakonan disebutkeun.

Maranéhanana surelek nu well-ngira-ngaliwatan, jeung maranehna nyingkahan umum masalah grammar. Maranehna meunang hal dipigawé dina waktu, jeung maranehna wawuh jeung ngagunakeun storytelling jeung persuasif grafik dina pleadings pikeun maksimalkeun pungsi persuasiveness. Tangtu, maranéhanana meunang hukum katuhu, tapi nu bener kudu dibikeun. Presentasi Bakat. Alus ahli hukum hadir oge basa aranjeunna keur keur spontan, sarta maranéhanana hadir fantastically alusna lamun maranéhanana boga waktu pikeun nyiapkeun sidang presentasi. Maranehna percaya diri.

Maranehna wawuh jeung panganyarna pamikiran ngeunaan litigation grafik.

Maranéhanana anu nyaman gumantung litigation konsultan jeung sajabana pikeun gagasan alus.

Sedengkeun dilatih salaku pengacara a, kuring teu prakték

Pangalaman Husus. Ngan kawas hiji wawancara job, bener teu hayang nyewa batur anu geus diatur masalah kawas hormat sababaraha kali saméméh. Ieu téh henteu salawasna mungkin lamun ngiring a pengacara salaku loba masalah anu unik. Saterusna, lamun kuring geus nepi ka kasaimbangan kaahlian badami vs. pangalaman jeung hiji subyek nu tangtu, abdi masih pohara beurat beurat kaputusan mah di ni mat a pengacara jeung punjul kaahlian badami. Alus ahli hukum nyieun sorangan sadia ka anjeun, sarta anjeun teu kudu boga ka menta eta pikeun ngobrol sareng anjeun. Nu teu mean anjeun boga hak pikeun jadi luhur-pangropéa, eta hartina maranéhanana kasadiaan kudu rupa-rupa proportionally ka seriousness tina naon anu anjeun nyanghareupan di moment nu. Alus ahli hukum nu riweuh, tapi sabab ngomong, lamun anjeun hayang hiji hal dipigawé, nanya ka jalma riweuh pikeun ngalakukeun hal eta. Bewara mah teu nyebut waragad atawa ongkos mah luhur lima daptar. Salaku paporit mah di luar pituah nyebutkeun ka kuring, sugan dina diri porsi jalan, 'aya nu nganggur leuwih mahal batan murah pengacara. Untungna, kuring kajadian pikeun satuju jeung manéhna. Anjeun meureun bisa nyaritakeun yen kuring ngarasakeun nyieun referrals, jeung, dina kanyataan, kuring kajadian pikeun méré tilu kamari. Harepan mah sok yen kuring geus dijieun alus cocog keur sakabeh aub, jeung jadi jauh, nu sacara sok geus bener. Mangga komen jeung nu séjénna tret anjeun mikir mah overlooked. Sedengkeun attending Senen Sakola Hukum di awal taun -an, Ken diajar dirina animasi komputer salaku hobi. Hal ieu nu hobi, digabungkeun jeung hukum-na gelar jeung gelar sarjana ékonomi ti Universitas Mary Washington nu mantuan ngajalankeun karir tina kewirausahaan. Dina taun, manéhna ngadegkeun pausahaan kahiji, AL Konsultan, di mana manéhna boga fungsi minangka Présidén anak CEO. AL nyadiakeun sidang ladenan rojongan pikeun sadaya di luhur bangsa urang firms hukum jeung klien maranéhanana di sakuliah dunya. Mindeng disebut kana lamun dollar di stake nu luhur, AL sacara ladenan di antarana nulungan pikeun ngaduga kumaha hakim jeung juries bakal meta pikeun hiji hal, kreasi canggih visual bukti dipaké pikeun ngolo-ngolo hakim jeung juries, jeung deployment jeung pamakéan state-of-the-seni téknologi dina rohang pangadilan teh. Laris bisnis pangarang Dan Pink disorot AL dina bukuna, Anyar Sakabeh Pikiran: Naha Bener-Brainers Bakal Aturan nu bakal Datang, jeung Ken geus dikutip ku loba toko warta kaasup nu Wall Street Journal, Nyarita, NÉGLASARI News, Kabel, nu Washington Post, jeung BBC.

Nu anyar, nu maos Hukum Kali milih AL 'best juri konsultan' jeung 'pangalusna sidang konsultan, jeung pamiarsa tina Hukum Nasional Journal milih AL 'Best Demonstrative Bukti panyadia' di nagara.

Loba publikasi séjén geus ngayakeun sarupa sora jeung rengking AL di luhur konci kategori. American Association Bar ngaranna AL blog, di mana Ken sareng kolega-na nyebarkeun mingguan, salah sahiji luhur ratus blog dina hukum industri jeung salah sahiji luhur sapuluh litigation blog. Dina, Virginia sacara Gubernur diangkat Ken ka istilah opat taun di Universitas Mary Washington sacara Papan nu Datang.

Manéhna ogé geus dilayanan dina Dean sacara Nasional Panaséhat Board of Senen Hukum School jeung rupa-rupa lokal jeung bisnis papan jeung piwuruk golongan.

Dina spite of an metot sarta variatif karir, Ken masih daptar na luhur markisa jeung proudest prestasi salaku"bapa triplet katresna lahir dina taun."Kuring keur néangan pikeun manggihan pengacara alus jeung keur merlukeun sababaraha asah. Hatur nuhun informasi dijelaskeun yen a alus pangacara bakal jadi alus di negotiating. Sejen kualitas nu penting di panon mah kajembaran.

Hatur nuhun salila ieu informasi ngeunaan qualities kasampak keur dina a alus pangacara.

Kuring satuju yen maranehna kudu bisa bener negotiate. Ieu bakal mangpaat pikeun bisa ninggalkeun kasus ngarasa kawas hasilna sukses ieu kahontal. Hal ka pertimbangkeun bakal milih batur lokal pikeun nyieun rapat jeung komunikasi leuwih merenah. Kaahlian anjeun kudu pikeun anjeun ideal karir anu hiji hal nu bisa berpungsi dina jeung ngamekarkeun leuwih waktu.

Dina raraga pikeun ngajawab convincingly dina rohang pangadilan saméméh juries jeung hakim, alus umum diomongkeun kaahlian nu penting.

Ahli hukum oge kudu bisa nulis jelas, pamadegan persuasively jeung concisely, sabab kudu ngahasilkeun rupa-rupa dokumén legal. Kuring satuju jeung anjeun lamun anjeun ngomong yén hiji jalma perlu pastikeun yén pengacara, maranéhanana bakal nyewa pikeun pakasaban geus hiji pangalaman jeung hal nu sarua jeung milik urang. Kuring keur guessing nu geus sabab pangaweruh dina cara pendekatan kaayaan sarta bisa méré solusi alus. Lamun nu kasus, mangka kuring bakal meunang sorangan bangkrut pengacara salaku kami sadar yen naon mah kasus nu patali. Mah kawas nu ngusulkeun ngiring a pengacara nu ngalaman di nanganan masalah kawas hormat keur loba kali. Salaki kuring ngomong yén manéhna sacara suspecting nu bibi-na téh korban imah asuhan nyiksa. Manéhna hayang mantuan bibi-na pikeun meunangkeun kaadilan keur naon anu lumangsung, jadi manéhna museurkeun ngiring a pengacara nu weruh imah asuhan nyiksa hukum oge jeung geus practicing eta kanggo alus jumlah waktu. Mah kawas nu ngusulkeun milih hiji pengacara nu ngalaman di nanganan masalah kawas hormat.

Salaki kuring sarta kuring keur perencanaan pikeun nyewa pengacara anu bisa mantuan urang dina nyieun yakin urang bakal bisa meuli imah jum atan.

Prosés meuli bakal ngalibetkeun hiji jumlah badag duit, jadi éta penting pikeun urang pikeun milih hiji pengacara nu geus nanganan transaksi real estate for lila.

Adi mah ieu nembe luka dina pakasaban jeung anu suing pausahaan karya anjeunna.

Manéhna weruh manéhna bakal butuh hiji pengacara alus, tapi manéhna teu bener nyaho naon néangan.

Kuring kawas éta artikel ieu ngajelaskeun naon a pengacara alus, éta penting pikeun manggihan pengacara anu sacara diatur kasus sarupa hormat. Kuring satuju yén éta penting pikeun milih hiji pengacara nu geus bisa nanganan kasus kawas hormat baheula keur loba kali pikeun mastikeun yén maranéhanana anu ngalaman cukup pikeun mantuan anjeun.

Ieu téh hiji hal anu kuring bakal pastikeun pikeun nginget sabab kuring kudu bantuan a pengacara anu bisa mantuan kuring jeung mah kasus DUI.

Hayang naon atuh anu ngarti gravitasi mah ngalanggar jeung pikeun meunangkeun nguntungkeun hasilna dina pangadilan, jadi kuring gé nyieun yakin pikeun manggihan pengacara a éta hiji ahli dina nanganan DUI pertahanan kasus. Kuring satuju yen eta sacara pangalusna pikeun milih hiji pengacara nu ngalaman dina nanganan kasus kawas milik anjeun, jadi eta pangalusna mertimbangkeun husus pangalaman pengacara nu anjeun resep. Sahabat mah ieu korban diskriminasi, jadi manéhna nempo ka nyewa pengacara a nu bisa mantuan nya file hiji pasualan. Manéhna ngomong yén manéhna hayang mastikeun yén manéhna bakal meunang kaadilan yén manéhna pantes keur naon kajadian ka dirina, jadi eta sacara kritis keur dirina pikeun manggihan hiji pengacara nu sacara dedicated ka practicing kasus diskriminasi. Kuring satuju yén pengacara alus kudu sok nyieun sorangan sadia pikeun anjeun nu bakal ngidinan anjeun pikeun ngobrol jeung maranehna lamun anjeun boga perhatian serius. Salaki kuring ieu muatan jeung hiji palanggaran traffic kasus, jadi manéhna néangan pikeun meunangkeun bantuan pengacara a. Manéhna ngomong yén manéhna hayang ngan nungkulan hiji palanggaran traffic pengacara anu bisa méré prioritas kasus-na sarta bisa nunda perhatian ka eta, jadi kuring gé babagi blog anjeun jeung manéhna. Mah kawas nu nunjuk kaluar nu alus pengacara bakal sok manggihan hiji cara pikeun nyieun sorangan sadia pikeun anjeun jadi anjeun bisa diajak ngobrol ka eta lamun diperlukeun.

My best babaturan kabetot dina patent gugatan, jadi manéhna nu keur néangan pikeun meunangkeun bantuan pengacara a.

Manehna ngomong yen eta penting keur dirina ngarti kumaha hukum patén karya, jadi manéhna remen ka nyewa pengacara nu geus sabar pikeun ngajawab sagala patarosan nya lamun manéhna asup eta.

Mah kawas nu ceuk anjeun nu sae pikeun milih hiji pengacara nu ngalaman dina nanganan kasus kawas hormat.

Salaki kuring sarta kuring teu aya di prosés manggihan hiji imah nu urang bisa meuli.

Urang remen pikeun mastikeun yén urang bakal bisa meunangkeun bantuan pengacara a nu weruh oge hukum ngeunaan real estate prosés saprak urang remen pikeun boga jaminan yén sakabéh prosés meuli imah anu bade jadi jum atan réngsé. Hatur nuhun AL Konsultan ngabogaan pangalaman éksténsif dina litigation kompléks.

Pikeun leuwih ti dua puluh taun, urang geus digawé kalayan sakabéh luhur firms hukum dina leuwih ti, urusan jeung saeutikna dua triliun dollar cumulatively di stake. AL anu rutin milih pangalusna juri konsultan, best sidang konsultan, jeung pangalusna litigation grafik konsultan.