Ahli hukum ti nagara Arab. Arab ahli hukum Online.


MOFAZ Masalah anyar paspor pikeun Leungitna paspor Iraq: Departemen Luar Negeri


leungitna paspor kudu publicized dina koran lokal

Ngaran Organisasi: Departemen Luar Negeri Tipe Fasilitas: Masalah anyar pikeun Leungitna paspor Nagara: Iraq Warga anu leungit paspor maranéhanana kudu ngalakonan hal di handap ieu: dibewarakeun yén paspor geus leungit, fearing yén paspor keur dilaksanakeun ku aparat satempat atawa dununganKeywords: MOFAZ Ngaluarkeun travel dokumén pikeun Paléstina nu nyicingan di Iraq. Sanggeus issuance anyar paspor, aparat satempat jadi informed nu heubeul paspor ieu dibolaykeun jeung kudu nyangkut lamun kapanggih. nalungtik leungitna paspor jeung dicap jeung ditandatanganan ku konsul. Ngalamar kudu mawa surat ti pulisi atawa tinggal department ngawengku paspor jumlah jeung tanggal of entry. Pecundang kudu nulis turun na kasaksian saméméh konsul ngeunaan kumaha manéhna leungit paspor sareng sadaya informasi ngeunaan leungit paspor jeung jadi ditandatanganan ku konsul. Pecundang kudu pariksa na Iraqi kawarganagaraan. Opat modern gambar warna Sadaya dokumén disebut tadi jadi dibandingkeun jeung catetan tina Embassy lamun leungit paspor dikaluarkeun ku kadutaan. Na kasaksian kudu dikirim jeung kantétan ka Direktorat of Paspor pikeun ménta persetujuan pikeun issuance anyar paspor. Nu Consular Department bakal nginpokeun sadaya Iraqi misi luar nagari jeung leungitna paspor keur kaperluan informing nu Kamentrian Luar Nagri di nagara maranéhanana anu accreted dina, pikeun nyegah dipake ku kasangka pihak.

Bentuk masarakat kudu ngeusi nu diperlukeun inpo pribadi

Sarat pikeun meunangkeun anyar paspor: Ngeusian dina bentuk aplikasi akurat dina boh arab jeung basa inggris diterbitkeun dina situs web tina Paspor Direktorat ngalamar sacara poto jadi dicap jeung consular segel. Bentuk kudu disaluyuan ku konsul jeung consular segel dicap. Bentuk jeung kantétan kudu dikirim éléktronik ka Direktorat of Paspor: Kantétan tina paspor aplikasi pikeun edition: fee dollar AS atawa sarimbag anak dina currencies séjén. Tilu warna poto (latar bodas) warna salinan kabangsaan kartu.

warna salinan Sipil Status Dokumén.

Ngeunaan Us: Iraq anyar diwariskeun beurat warisan mumusuhan jeung teu percaya salaku hasil tina tanggung jawab kawijakan urut rezim arah tatangga jauh jeung nagara nu ngarah ka hiji kamunduran dina posisi nagara urang di komunitas internasional.

Departemen Luar dina Iraq anyar nyanghareupan tantangan ieu jeung masih, ka alamat nu warisan dina nawar pikeun meunangkeun 's posisi nu befits beunghar warisan peradaban jeung urang anak jeung anak riches.