Ahli hukum ti nagara Arab. Arab ahli hukum Online.


Kumaha pikeun Acquire Lisénsi Nyetir di Saudi Arabia (jeung Gambar)


Pikeun ménta meunang lisénsi supir sacara dina Saudi Arabia téh teu gampang. Mun anjeun geus wawuh jeung nyetir, anjeun bisa meunangkeun lisénsi dina jangka dua poé. Komputer test test of tanda jalan Simbol tanda jalan bakal nembongan dina layar jeung anjeun bakal dibéré pilihan, kawas A, B, C atawa D, jeung anjeun kudu mencet bener pilihanEta teu wajib boga lisénsi nyetir, tapi maranéhanana baris nyieun anjeun nyokot test jeung nanya ka hadir kelas.

Lamun anjeun teu boga lisénsi ti nagara anjeun sorangan nu bakal jadi gede pikeun anjeun minangka leuwih gampang pikeun nerapkeun ku narjamahkeun lisénsi nu di arab.

Loba nyetir sakola geus panarjamahan puseur (lolobana India basa Bengali penerjemah). Nu bisa jadi hiji pilihan pikeun anjeun Eta bakal jadi valid lamun anjeun aya dina hiji internasional nganjang visa. Lamun anjeun aya dina disponsoran visa, mangka anjeun kudu meunangkeun lisénsi ti Saudi Arabia, anjeun imah nagara lisénsi moal bisa dianggap valid. Bisa dipaké teratur mangsi cartridge nampung magnét mangsi? Ieu prosés sarua dipaké pikeun nyelapkeun magnét mangsi kana nu cartridge? Kuring geus usaha pikeun nambah hiji babaturan anu ngabogaan Naon sacara Aplikasi, tapi maranéhanana masih teu némbongan dina kontak mah, komo sanggeus refreshing.