Ahli hukum ti nagara Arab. Arab ahli hukum Online.


Konsumen ahli Hukum, Hukum Firms di Uni Émirat Arab pikeun Unggal Kota


Hassan mangrupakeun pamingpin éféktif

Hak konsumen jeung konsumen panyalindungan hukum nyadiakeun jalan pikeun individu pikeun ngalawan deui ngalawan kasar lila-usaha

Hukum ieu dirancang pikeun tahan sellers barang jeung jasa akuntabel lamun maranehna neangan untung ku cara nyokot kauntungan tina konsumen sacara kurangna informasi atawa daya tawar.

Sababaraha ngalaksanakeun kajawab ku hak konsumen hukum ngan saukur adil, bari ngalaksanakeun séjén bisa digambarkeun salaku outright panipuan. Sanggeus qualifying salaku hiji pengacara di na asli Mesir dina widang Kriminal Umum jeung Hukum, Dr. Hassan Mohsen Elahi sacara geus practicing salaku Konsultan Hukum di Dubai saprak. Digawé sacara éksklusif jeung Al Jalan Ngabela Hukum Consultancy, Dr. Sejen Kantor: Abu Dhabi Hukum Sungut sacara Ihtisar Artikel Video Dubai kantor, babarengan jeung urang séjén dua Wétan Tengah kantor di Muscat jeung Istanbul, aktif dina advising nu teguh sacara klien di rupa-rupa perkara dina Émirat Arab jeung wewengkon, kaasup pangwangunan real estate, pariwisata jeung silaturahmi proyék énergi jeung.

Sungut hukum sacara Ihtisar Raja Spalding sacara Abu Dhabi kantor nu teguh sacara katilu Wétan Tengah lokasi.

Afridi Angell nu diangkat salaku regional pituah

Eta salajengna ngarojong leuwih ti dua puluh taun hubungan klien nu aya di Wétan Tengah.

Tim nawarkeun pangalaman éksténsif dina Islam keuangan, konstruksi, proyék, énergi, real estate, swasta. Sejen Kantor: Dubai Hukum Sungut sacara Ihtisar Freshfields Bruckhaus Deringer LLP nyaeta pamingpin di antara firms hukum internasional, nyadiakeun bisnis hukum saran kualitas pangluhurna sakuliah Éropa, Timur Tengah, Asia jeung URANG. Jeung leuwih ti, lima ratus ahli hukum dina dua puluh tujuh konci bisnis puseur sakuliah dunya, urang nyadiakeun komprehensif. Sejen Kantor: Dubai Hukum Sungut sacara Ihtisar Simmons mangrupakeun hukum internasional sungut fokus dina opat séktor penting.

Ti urang kantor dina utama bisnis jeung puseur finansial sakuliah Éropa, Timur Tengah jeung Asia, urang nempo dunya ngaliwatan lénsa opat signifikan industri: énergi jeung infrastruktur, finansial.

Séjén Kantor: Dubai Hukum Sungut sacara Ihtisar Clyde Co nyaéta hiji dinamis, ngembangna gancang global sungut hukum fokus dina nyadiakeun lengkep hukum service klien di séktor core. Urang mamatahan usaha anu aya di jantung sakuliah dunya commerce jeung dagang. Kombinasi urang sector kaahlian, komérsial sikep jeung di-jero. Sejen Kantor: Dubai Hukum Sungut sacara Ihtisar Allen Ovarium LLP geus kungsi ayana kuat di Uni Émirat Arab saprak jeung boga kantor di boh nagara utama bisnis puseur - Dubai jeung Abu Dhabi. Sejen Kantor: Dubai Hukum Sungut sacara Ihtisar dina Afridi Angell, urang lengkep pangaweruh jeung pangalaman di Teluk, Wétan Tengah jeung Asia Kidul (MARANA) wewengkon nu kacida ditéang sanggeus ku klien kaasup luhur firms hukum di New York, London, Paris jeung ti sakuliah Asia. Sejen Kantor: Abu Dhabi, Sharjah Hukum Sungut sacara Ihtisar Ngaliwatan kantor anak di Jordan jeung Uni Émirat Arab, AL Arouty hukum sungut hukum kahiji prakték di wewengkon ieu sacara éksklusif pikeun ngahususkeun dina isu ragrag dina Anti-Dumping, Anti Subsidi, Safeguards (Remedies Dagang), WTO jeung hukum kompetisi jeung legislations. HHS ahli Hukum Hukum Konsultan nyaéta a full-service sungut nu aya di Dubai, Uni Émirat Arab (UAE).

Wewengkon prakték ngawengku bank jeung Islam bank, pasar modal, mergers jeung acquisitions, bisnis komérsial hukum, perdagangan internasional, tanaga gawé jeung pagawean, kontrak jeung pasatujuan.

De Micro Babaturan a-service full hukum jeung sungut inok digambarkeun ku leuwih ti lima ratus patali ahli hukum jeung auditors di sadaya Éropa, Timur Tengah, Rusia jeung Afrika. Di Spanyol, kawas Palma de Mallorca (headquarter), Madrid, Barcelona, Marbella, Valencia, Bilbao, Oviedo, jeung Sevilla Kapuloan Canary. Al Zerona Ngabela jeung Konsultan Hukum, nu aya di Dubai, Uni Émirat Arab, nyadiakeun bantuan hukum kalawan tekenan kana mayungan klien' hak jeung kapentingan. Urang nyadiakeun ngagambarkeun dina rupa rupa-rupa perkara kaasup intelektual, harta jeung dagang, kacilakaan, bank jeung. Al Safar jeung Mitra anu Dubai nu didasarkeun service full sungut hukum husus dina litigation DIAC arbitrase, sungut nu geus dileler minangka salah sahiji luhur opat firms hukum di U. E. pikeun jumlah kasus filed di pangadilan Al Safar Mitra ogé raket afiliasi regionally kaasup Kuwait.

Salah sahiji ngan firms nawarkeun AS, inggris jeung hukum lokal kamampuh di wewengkon ieu, Latham sacara Abu Dhabi, Doha, Dubai jeung Riyadh kantor nu staffed jeung internasional jeung domestically mumpuni ahli hukum anu geus arab, inggris, perancis jeung basa nu séjén kamampuhan.

K L Gates LLP ngagambarkeun global ngarah korporasi, tumuwuh jeung tengah-pasar pausahaan, ibukota pasar pamilon jeung pangusaha dina unggal utama industri group kitu ogé sector umum badan, lembaga atikan, philanthropic organisasi jeung individu. Urang prakték robustly a Tukang roti McKenzie Habib Al Mulla sacara Dubai kantor geus diputer peran konci dina pangwangunan ékonomi.

Urang mamatahan dina perkembangan kerangka legal di sakuliah sababaraha wewengkon hukum, aligning eta jeung internasional amalan pangalusna jeung standar. Urang ogé digawé raket jeung konci lembaga kaasup. Diadegkeun dina taun, Talal Abu-Ghazali Hukum (TAG Hukum) ditambahkeun can sejen professional sungut ka Tabor sacara rupa grup internasional dicaritakeun firms, nu diakuan salaku panggedena group of panyadia ladenan professional di Wétan Tengah. TAG hukum anu ayeuna bisnis global sungut hukum. DLA Piper jadi salah sahiji nu panggedéna hukum panyadia ladenan di dunya di taun ngaliwatan ngahiji unprecedented dina lingkup hukum sector. Sedengkeun badag dina skala, nu ngahiji strategi ieu basajan - ka nyieun hiji internasional prakték hukum boga kabisa pikeun nyokot perawatan nu paling penting hukum kaperluan.