Ahli hukum ti nagara Arab. Arab ahli hukum Online.


Kasus Kriminal - Arab Hukum Internasional Sungut


Arab Hukum Internasional Sungut dipingpin ku Dr

Mohamed HaMoed jeung tim ahli hukum dibédakeun jeung kaahlian anak ngagambarkeun klien anak dina leuwih ti sapuluh rebu kasus kriminal rupa tingkat litigationEl Bendungan, urut Koordinator Mesir Libya hubungan jeung ngeureunkeun na handing leuwih ka nagara Libya, kitu ogé meunangkeun clearance dina kawentar Al-Jamal kasus. Mohamed HaMoed ieu kahiji pengacara pikeun nanganan kasus urut Presiden Hosni Mubarak jeung dua putra-na, manéhna ogé diatur mertahankeun Insinyur Ahmed Mezz dina sagala kasus kriminal ngalawan manéhna, kitu ogé dicandak ngagulingkeun dibekelan of judgments ngalawan manéhna. Ahmad Fouad Ceuk, jeung Sawiris kulawarga (Sakali jeung Nassif Sawiris) ngeunaan judul pikeun ngabagikeun s Lafarge, Mesir Mr. Mohamad HaMoed pikeun ngawakilan manéhna di settling sengketa a matuh ka laporan pending panalungtikan nepi ka kiwari ku nu Agung Dana Umum ngeunaan Gugatan kriminal serius pelanggaran kaasup panipuan jeung appropriation nu dana hiji Mesir joint venture ieu téh sajaba ti éta séjén kasus pending ujian ku ékonomi pangadilan.

Dina hiji galak litigation antara renowned pangusaha, Mr

HaMoed salamet salah sahiji kasus luhur propil nyaéta kasus nyekel jeung nyalurkeun bahan peledak jeung zat kimia ngabeledug, dibahas ku masarakat awam dina poean tulak. Hal ieu dubbed salaku kasus nyalurkeun bahan peledak pikeun Sinai jeung jalur Gaza, jeung lima defendants kaasup klien urang, Néng. Wael Hasyim Ngaliwatan tangguh usaha jeung hiji bersejarah pleading nu lumangsung salila jam, Dr. HaMoed junun ménta hiji kalimah ngajadikeun bebas pikeun klien dismissing biaya diilikan jeung nyalurkeun hiji ton jeung Kg zat dipaké dina manufaktur bahan peledak jeung rudal struktur. Hal ieu geus anyar menyimpulkan.