Ahli hukum ti nagara Arab. Arab ahli hukum Online.


International Cerai Isu


Cerai téh kompléks cukup lamun anjeun jeung salaki anjeun aya di nagara sarua Tapi, pangacara hukum kulawarga Anthony P Amanita III catetan pangajen ieu kudu tumut kana akun hukum jeung pajeg nagara nu sipat diSakali American pangadilan geus hargana nu sipat nurutkeun aturan nagara nu geus terus, Amanita terus, nu asset bisa dibagi nurutkeun aturan nagara nu pangadilan ngajalankeun cerai. Naha pangadilan meulah sipat equitably atawa lima puluh lima puluh gumantung kana naha kaayaan téh hiji masarakat atawa adil sipat nagara. Tapi, Amanita catetan yen komo lamun hiji asset ditugaskeun ka tangtu salaki, lamun asset internasional, eta bisa jadi hésé pikeun ngalaksanakeun fatwa ieu. Loba nagara moal ngalaksanakeun hiji internasional cerai order, jadi nu mana wae nu diperlukeun sipat mindahkeun moal réngsé kajaba boh spouses ulah perlu paperwork. Duit sokongan saenggeusna pipisahan, atawa spousal pangropéa, kaputusan gumantung kana nagara nu cerai nyokot tempat dina. Lamun cerai teh lumangsung di Amérika, hukum nagara jeung individu hakim bakal nangtukeun jumlah duit sokongan saenggeusna pipisahan dibales, lamun nu mana wae nu. Lamun salaki anu dileler duit sokongan saenggeusna pipisahan hirup di nagara sejen, manéhna masih bakal kudu mayar American pajeg panghasilan dina ceuk duit sokongan saenggeusna pipisahan kajaba dibebaskeun ku hiji perjangjian. Lamun salaki anu diperlukeun pikeun mayar duit sokongan saenggeusna pipisahan hirup di nagara sejen jeung megatkeun pikeun ngeureunkeun mayar, janten urutan pangadilan bisa jadi tricky salaku anjeun bakal boh kudu usaha pikeun boga salaki nu sacara nagara ngalaksanakeun order, atawa fisik meunangkeun salaki kana Amérika Sarikat pikeun ngalaksanakeun order dieu.

Dijagaan anak mangrupa salah sahiji nu paling pajeulit isu dina internasional megat.

Nurutkeun UCCJA (Seragam hak asuh Anak jeung Yurisdiksi Act), lamun a kandangan kasus misah ti hiji kasus cerai, nu pangadilan nu ngabogaan yurisdiksi leuwih dijagaan anak anak 'imah state' - boh mana anak geus cicing salila genep bulan atawa tempat jeung paling signifikan sambungan anak. Kaayaan imah, tapi, bisa jadi hiji nagara di Amérika Sarikat atawa internasional wewengkon. Nu, lamun anak nu geus cicing di Inggris salila sababaraha taun, hiji American pangadilan bisa manggihan nu anak imah nagara Inggris jeung jadi basa inggris pangadilan kudu nangtukeun dijagaan. Lamun hiji American state geus yurisdiksi, eta bakal mutuskeun hak asuh dumasar kana kapentingan pangalusna anak. Faktor aub dina ngahontal kaputusan nu di antarana kahayang anak, kolotna' kahayang, duduluran, penting séjén hubungan, sakola, jeung kaséhatan kabéh pihak aub, antara hal séjén. Dina internasional kasus, aya hiji risiko luhur penculikan anak di palanggaran hak asuh order. Pikeun nangtukeun cara pikeun nanganan kaayaan ieu, aya -an den Haag Konvénsi Convention den Haag nyaéta hiji pajangjian nu dimekarkeun pikeun mantuan ngabéréskeun isu internasional penculikan anak. Pajangjian hususna prosedur promptly balik nu mana wae nu anak anu diculik sacara internasional. Sanajan kitu, perjangjian ieu ngan manglaku ka nagara-nagara anu geus ditandatanganan eta (jeung sababaraha nagara saperti Jepang, di Pakistan, Arab Saudi, jsb, geus teu ditandatanganan eta). Lamun anak geus dibawa ka hiji nagara nu mangrupa anggota den Haag Konvénsi, anjeun bisa ngontak yén nagara urang Otoritas Central pikeun ngalaksanakeun nu mana wae nu order of dijagaan anak. Hanjakalna, sababaraha nagara, saperti Mexico, nu dianggap noncompliant sanajan maranéhanana geus ngagabung den Haag Konvénsi sabab teu rutin ngalaksanakeun perjangjian. Lamun hiji indung nu hirup di hiji nagara anu teu anggota Konvensi, atawa noncompliant jeung Konvénsi, eta bisa jadi anu pangalusna ka dijujut hiji kasapukan dijagaan nu teu ngidinan anak nganjang nagara nu sakabehna.

Pangadilan nu handles nu cerai jeung kandangan ogé bakal nangtukeun pangrojong anak.

Biasana, nu non-custodial indungna bayaran support anak pikeun custodial indungna, atawa, lamun kadua kolotna share kandangan, indungna jeung nu leuwih luhur panghasilan bisa jadi kudu mayar pangrojong anak ka indung jeung panghasilan handap. Saban nagara boga padika keur nangtukeun saha nu bayaran support anak jeung sabaraha manéhna geus mayar. Utamana, dina taun, aya Konvénsi Pbb dina Hak Anak, nu ngaluarkeun perjangjian nyatakeun yén hiji anak sacara nyukupan standar hirup jeung nyadiakeun saperti nyaéta tanggung jawab boh kolot. Eta ogé nu nyebutkeun yén pangadilan kudu nyieun kaputusan dina kapentingan pangalusna anak. Ampir unggal anggota pasarikatan bangsa-Bangsa ratified ieu perjangjian iwal Amérika Sarikat. Sajaba ti, dina, aya hiji den Haag Convention on Internasional Recovery Pangrojong Anak jeung Bentuk Sejen dina Kulawarga Pangropéa nu ngarah ka hiji perjangjian disaluyuan ku sababaraha nagara pikeun mantuan mastikeun penegak internasional anak ngarojong jeung duit sokongan saenggeusna pipisahan pesenan. Tapi, ieu perjangjian geus ngan geus ngagabung ku lima pihak jeung Amérika Sarikat ieu teu salah sahijina. Ieu bisa jadi sigana kawas eta bakal mungkin pikeun nyieun hiji indung nu mayar anak pangrojong ti nagara sejen, tapi untung aya Kantor Pangrojong Anak Penegak assists nu kolot jeung enforcing anak ngarojong pemesanan lamun hiji indung nu hirup di hiji nagara nu beda. Kantor ieu geus an kasapukan jeung dua puluh genep nagara-nagara séjén pikeun mantuan ngalaksanakeun ngarojong pemesanan di internasional megat. Saprak dunya internasional cerai bisa kitu labyrinth nagara nu beda' undang jeung adat istiadat, geus pangalusna konsultasi pengacara a wawuh jeung ieu kasus pikeun mantuan rencana anjeun cerai lila saméméh anjeun payil. Anjeun bakal kudu mertimbangkeun sadaya lumaku nagara' hukum ngeunaan isu-isu saperti prenuptial pasatujuan, dijagaan anak, spousal jeung ngarojong anak, jeung harta division, jadi anjeun bisa nangtukeun tempat pangalusna pikeun anjeun pikeun file anjeun cerai jeung nu mana wae nu léngkah anjeun bisa nyokot saméméh filing nu berpotensi bakal nyieun cerai prosés gampang.