Ahli hukum ti nagara Arab. Arab ahli hukum Online.


Gaul - Akuntansi atawa Sungut Auditing Gaji (Émirat Arab) - PayScale


nyiapkeun internal jeung luar financial laporan inok

Badan pemeriksa atawa akuntansi associates umumna tanggung jawab pikeun badan pemeriksa jeung recordkeeping dina organisasi maranéhanana Gaul ogé tanggung jawab testing internal akuntansi jeung auditing kadali pikeun mastikeun maranehna sakumaha kuduna Poé-ka-poé tanggung jawab hiji badan pemeriksa atawa akuntansi gaul di antarana examining jeung nalungtik organisasi maranéhanana sacara akuntansi catetan pikeun mastikeun finansial prosedur nu dituturkeunjeung presenting ieu laporan dina organisasi maranéhanana jeung ka klien.